Onsdag 27 mars

Igår var jag otroligt duktig, stolt över mig själv! Jag var ledig från dansen men ändå åkte jag in till House of Shapes där jag var i gymmet i nästan tre timmar!

Jag körde styrka på lår och armar, och gick 60 min på band. (Det var tredje gången i mitt liv jag satte en fot på ett löpband) sen stretchade jag ett tag efteråt. Känns skönt när man gör liknande saker. Och det jag lagt märke till som är så bra med gym är att man får göra saker i sin egen takt. När man vill.

Hade vi inte haft två väldigt jobbiga klasser idag (Jennie, sen Karl & Knut) så hade jag nog varit lite i gymmet nu under dagen. Men man kanske inte ska träna sönder precis när man börjar.

När jag stod där på löpbandet, blev jag sugen på chips. Köpte mig även en påse på vägen hem haha. Men jag ser inget problem i det, man måste unna sig lite belöning också!


Onsdag 13 mars

Klockan är halv fyra på natten och jag kan inte sova. Jag har legat här ett tag nu. Går inte.

Får försöka med något annat. Men jag har ingen lust att läsa eller liknande. Kanske får se ett avsnitt av serien Weeds.

Den serien förresten är inte den nyaste, men den är lättsam. Jag gillar det, de har värre problem än vad jag har. Kan man tänka hur bra man har det egentligen.

Sen tycker jag huvudskådespelerskan, hon som spelar Nancy, har en del konstiga ansiktsuttryck ibland. Hon ser mest "rar" (norska) ut när hon försöker lyssna eller blir påkommen. Men det gör inget, jag stör mig inte så ofantligt över det.
Är inne på fjärde säsongen nu. Oj vad bra Silas börjar se ut! Förut var han bara en liten pojke, nu ser han nästan riktigt snygg ut. Trevligt.


Tisdag 12 mars

Min nya kompis. Vi ska göra underverk du & jag!

Har även fått läkartid om en vecka. Ska vila ordentligt till imorgon kl 18.00. Då är det Jazz med Jennie, sen Subjazz med Karl & Knut!


Måndag 11 mars

 
Såg att man kunde streama Justin Timberlakes nya album på iTunes nu.
Jag hade tänkt se ett avsnitt från serien Weeds, men hamnade här istället.
 
Det känns som att jag hört albumet förut, som en helt naturlig grej att lyssna på.
Och det på ett väldigt bra sätt.
Jag älskar den mjuka basen, men ändå bas. Härligt.
JT, jag ska se dig live snart. Kom hit.
 
Gillar att han hänger i min bransch också.

RSS 2.0